Alternatieve manieren voor een openingsdans op je bruiloft? Wij hebben ze!Een traditionele openingsdans is niet voor iedereen weggelegd. Als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard slow dance, overweeg dan deze alternatieve ideeën voor je openingsdans:


Flashmob. Organiseer een flashmob met je familie/vrienden om een spectaculaire openingsdans te creëren. Dit kan zo simpel zijn als een gechoreografeerde dans, of zo uitgebreid als een volledige musical productie. De mix kan eventueel door ons in elkaar gezet worden


Medley. Kies een medley van nummers die bij jullie passen en maak een dansroutine die bij elk nummer past. Dit kan een leuke en creatieve manier zijn om jullie persoonlijkheid en relatie te laten zien.


Springen door het doek. Kies voor een unieke opening van de dansvloer: springen door het doek! Achter het mysterieuze doek terwijl de muziek start, verschijnen de silhouetten op het doek. Op het juiste moment springen jullie samen door het doek om de dansvloer te openen. Ook hier is het mogelijk om bij ons een mix in elkaar te laten zetten.


Proosten. Wil je toch liever niet dansend jullie avond openen, open dan samen met geliefden en vrienden de avond door een toast uit te brengen op liefde, vriendschap en geluk.

Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan