Over ons

All-4-Music Events is ontstaan vanuit waardering voor een goed feest dat tot in de puntjes verzorgd is. Oprichters Dennis Groeneweegen en Werner van der Hoest werkten jaren als MC en DJ in plaatselijke clubs, partijen en evenementen en ontdekte zodoende wat een goed feest maakt of breekt: “Het gaat om de juiste combinatie van verschillende middelen. Met aankleding, entertainment, licht en geluid kunnen wij een unieke sfeer creëren die is afgestemd op het type feest dat u geeft”.

Over ons

Wat wij belangrijk vinden? Een onvergetelijk feest en tevreden feestgangers
Wij geloven erin dat een goed feest valt of staat met de combinatie van muziek, licht, geluid en de interactie met het publiek.  Voor ons is het belangrijk dat elke toon op het juiste moment gezet wordt. 

Onze missie is ervoor te zorgen dat over elk feest nog lang wordt na gesproken.
Om onze missie te laten slagen hebben wij een team van mensen samengesteld met een grote liefde voor muziek, het organiseren en het vieren van het leven.

In 2010 was de eerste allround drive-in show een feit. Sindsdien hebben wij vele bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere feesten en partijen verzorgd en is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Werkwijze

  • Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op, zodra jij een aanvraag hebt gedaan.
  • Na dit gesprek zullen wij een prijsvoorstel doen.
  • Na goedkeuring van dit voorstel vindt een oriënterend gesprek plaats. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of bij jouw thuis. Wat voor jou het prettigst is.
  • Tijdens het gesprek krijg je van ons een formulier waar je al je wensen en behoeften kunt opschrijven. Zo voorkomen we misverstanden en is voor iedereen alles duidelijk.
  • Een week voor het evenement nemen we contact met je op om zeker te zijn dat alles naar wens is en of alles geregeld is.  
  • Wij streven er altijd naar om met twee personen te komen. (Het kan voorkomen dat we één persoon sturen i.v.m meerdere boekingen op één avond. Vind je het toch belangrijk dat er twee personen aanwezig zijn, geef dit dan tijdens ons gesprek door)
  • Na het evenement willen wij graag weten hoe je de samenwerking met ons ervaren hebt. Wij sturen altijd na het evenement nog een aantal beoordelingsvragen. 

Maak kennis met ons gedreven team

Bekijk ons team

Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan