Ons team

Tijdens alle jaren dat we samen optredens hebben gedaan, hebben we vele contacten en vrienden gemaakt. Hieruit hebben wij een ervaren team samengesteld die voor ons altijd paraat staat. Een team van toppers met een grote liefde voor muziek, organiseren en het vieren van het leven.

Oprichter / MC
Dennis Groeneweegen
"Zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Tevreden klanten en feestgangers. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt, daar streven wij naar."
Oprichter / DJ
Werner
"Het belangrijkste vind ik dat iedereen op de dansvloer staat. De timing van een plaat speelt daarin een grote rol. Pieken op het juiste moment en dit vasthouden, dat is mijn kracht"
DJ
Alain
"Door onderhand alweer twaalf jaar in het vak te zitten heb ik alle soorten bruiloften, feestjes en festivals meegemaakt. Door mijn brede muziekkennis en smaak weet ik elke feest om te toveren tot een muzikale herinnering."
DJ
Edwin
"Muziek verbindt en brengt positiviteit. Muziek is mijn passie, een passie die ik iedere keer weer wil delen met het publiek."
David
"Mijn dj-carrière begon met liefde voor house en urban, maar groeide uit tot een inspirerende reis vol ontdekkingen en creativiteit. Het avontuur stopt nooit, want muziek blijft me verrassen en motiveren om onvergetelijke herinneringen te creëren."
DJ
Onno
"Waar ik ook draai, mijn doel is altijd om er een goed gezellig feest van te maken. De sfeer is alles bepalend voor een goed feest."
DJ
Jari
DJ
Jazzlyn
"Stilstaan is geen optie. Dj zijn is niet alleen plaatjes draaien. Entertainen hoort er ook bij, iets wat mij op het lijf geschreven is"
DJ
Dennis Olivieira
"Elk feest is anders. De uitdaging om elke keer een feest weer tot een onvergetelijk succes te brengen, dat is waar ik het voor doe."
DJ
Kevin
"Groovy sounds met mooie vocals. Ik laat de muziek spreken. Intimiteit en kwaliteit is waar ik voor sta. Ik breng ibiza naar je evenement."
Zangeres
Davina
MC
Jelmer
"Mijn uitdaging zit in de verbinding tussen de dj, het publiek, de muziek en het uit je dak gaan. Een combinatie die ik met liefde elk weekend samen breng"
Saxofonist
Tijs
Saxofonist
CeCe Noir
Percussionist
Andre

Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan