OFFERTE

Ons team

Tijdens alle jaren dat we samen optredens hebben gedaan, hebben we vele contacten en vrienden gemaakt. Hieruit hebben wij een ervaren team samengesteld die voor ons altijd paraat staat. Een team van toppers met een grote liefde voor muziek, organiseren en het vieren van het leven.

Oprichter / MC
Dennis Groeneweegen
"Zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Tevreden klanten en feestgangers. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt, daar streven wij naar."
Oprichter / DJ
Werner van der Hoest
"Het belangrijkste vind ik dat iedereen op de dansvloer staat. De timing van een plaat speelt daarin een grote rol. Pieken op het juiste moment en dit vasthouden, dat is mijn kracht"
DJ
Dennis Olivieira
"Elk feest is anders. De uitdaging om elke keer een feest weer tot een onvergetelijk succes te brengen, dat is waar ik het voor doe."
DJ
Edwin
"Muziek verbindt en brengt positiviteit. Muziek is mijn passie, een passie die ik iedere keer weer wil delen met het publiek."
DJ
Onno
"Waar ik ook draai, mijn doel is altijd om er een goed gezellig feest van te maken. De sfeer is alles bepalend voor een goed feest."
DJ
Gabi Gonzalez
"Mooie herinneringen maken. Een onvergetelijke avond waar jaren later nog over gesproken wordt. Dan is een avond voor mij echt geslaagd"
DJ
Kevin
"Groovy sounds met mooie vocals. Ik laat de muziek spreken. Intimiteit en kwaliteit is waar ik voor sta. Ik breng ibiza naar je evenement."
DJ
Jazzlyn Soares
"Stilstaan is geen optie. Dj zijn is niet alleen plaatjes draaien. Entertainen hoort er ook bij, iets wat mij op het lijf geschreven is"
MC
Jelmer
"Mijn uitdaging zit in de verbinding tussen de dj, het publiek, de muziek en het uit je dak gaan. Een combinatie die ik met liefde elk weekend samen breng"
Saxofonist
Tijs
Saxofonist
CeCe Noir
Percussionist
Andre
Cocktailshakers (All4Cocktails)
Luke en Susil

Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan