Geschiedenis

aanmelding KvK 

Na in 2009 een geslaagde vakantie te hebben gehad besloten wij ( Werner van der Hoest en Dennis Groeneweegen ) de stap te nemen om meer feesten en partijen samen te gaan doen als diskjockey (dj Wicked-G) en master of ceremonie (mc D-way). Familieleden, vrienden en stadsgenoten spreken met veel lof over onze samenwerking. Eind 2010 namen wij de volgende stap en hebben we ons ingeschreven in de kamer van koophandel.

All-4-Music Events is een feit!

December 2010

Waar het allemaal begon

Vanuit een Seat Ibiza vervoerde wij onze gehele show. Het was wel passen en meten maar toch lukte het ons keer op keer weer om op locatie te komen met alle apparatuur. 

Januari 2011

Uitbreiding apparatuur

Vanaf het eerste moment kregen we veel aanvragen. Op verjaardagsfeesten, bruiloften, schoolfeesten en bedrijfsfeesten werden we dan ook vaak geboekt. De opbrengsten hiervan investeerden we direct in kwalitatieve en professionele apparatuur zoals: Pioneer, HK Audio & Showtec

Februari 2011

Aanschaf bedrijfsvoertuig: De Grijze Caddy

Al snel moesten we ons vervoer gaan uitbreiden. Onze show pastte niet meer op de achterbank en in de achterbak. Onze volgende aanschaf kwam dan ook niet geheel als een verrassing

Maart 2011

Een nieuw type dj booth

Na in contact te zijn gekomen met een zagerij in Vlaardingen (Leendert) zijn we gaan brainstormen over een nieuw type dj booth. Na een hoop teken-, zaag- en timmerwerk zijn we gekomen tot de XL show booth. Deze dj booth viel al snel in de smaak en hebben wij tot op de dag van vandaag vaak mogen inzetten.

Maart 2012

Upgrade bedrijfsvoertuig

Onze boekingen stijgen en dus ook het aantal shows. Na iets meer dan een jaar hebben we de grijze caddy moeten vervangen voor een mooie ruime Opel Vivaro. De mogelijkheden om meer shows te vervoeren op één dag werd een must en dat ging zeker lukken met deze bus.

Juli 2012

Volledige huisstijl

Een duidelijker beeld overbrengen naar onze klanten is waarom onze huisstijl werd toegevoegd aan onze visitekaartje, website en social media.

Een goede vertegenwoordiger en versterking van identiteit is ontworpen door The Mind Office te Vlaardingen

Maart 2013

Grotere klanten

Mcdonald's Delft, Hogeschool Rotterdam, Tribes, Universiteit Leiden en Weena zijn een kleine greep van de grotere klanten waarbij wij de muziekverzorging voor mochten doen van hun evenement.

April 2013

Opslaglocatie

Onze opslaglocaties zijn ook in een rap tempo veranderd. We zijn begonnen in een trapkast. Hier groeide we al heel snel uit en hebben toen via de eigenaar van het drankenkabinet de mogelijkheid gekregen om de spullen op te slaan in een garagebox. Tot op de dag van vandaag zijn we hem nog steeds dankbaar. Mede dankzij hem konden we direct doorpakken.  Na een aantal jaar hier onze opslag te hebben gehad was het toch echt tijd voor een bedrijfspand. De benedenverdieping van een loods aan de arij koplaan was te huur. Dit was natuurlijk perfect voor het in- en uitladen van alle apparatuur.

Juni 2014

Erkenning leerbedrijf Ecabo

Hier leren leerlingen kennis met de praktijk en leren zij wat er van hun wordt verwachten maar ook wat zij kunnen gaan verwachten. Dennis Groeneweegen volgt via ECABO een cursus om de stagiaires zo goed mogelijk te begeleiden, te sturen en vooral op te leiden.

Januari 2015

1e Editie Bevrijdingsfestival (Eerste grote festival )

Het is donderdag 5 mei 2016 “ geef de vrijheid door “ wordt groots gevierd in Den Haag. Wij kregen voor het eerst de mogelijkheid om onze kennis,kunde en talenten op een groot festival te vertonen. Een opblaasbare ronde tent als onze stage, een mooie warme lentedag, geweldige vibe met onze dj's en mc's en vooral gezellige , uit-hun-dakgaande mensen. 

Mei 2016

Vaste partners & locaties

Nu we al een geruime tijd bezig zijn met het verzorgen van evenementen. Hebben we ook een mooie partnerkring opgebouwd.
De Ridderhof,Zomertijd
De Viersprong,Mooi bruidspaar
Fotografia,Lampionnen,Fotokist

Februari 2017

Tweede Bedrijfsbus

De aanvragen groeiden en we kregen te maken met meerdere boekingen op één dag. Dit resulteerde in het aanschaffen van een tweede bedrijfsbus. Onze dj's Edwin, Onno en Dennis Olivieira konden nu zelf hun shows opbouwen en draaien.

Maart 2017

2e editie Bevrijdingsfestival

In 2017 mochten we voor de tweede keer het bevrijdingsfestival doen. Vorig jaar was de iglo te klein en we wilden daarom dit jaar een grotere tent. Hiervoor namen we contact op met het bedrijf: FEESD. Zij verzorgde voor ons de nachttent van 20x10 meter en 5 meter hoog. Al snel kwamen we er achter dat ook deze tent al gauw te klein werd. Uitgangspunt: Het volgende jaar maar zonder tent doen ?

Mei 2017

Strandopening Hoek van Holland 2017 *The Bing*

Op Hemelvaartsdag hebben wij de opening van het strandseizoen in Hoek van Holland bij strandpaviljoen *The Bing* mogen verzorgen. Het was een groot feest met live muziek, een braderie met verschillende stands en onze grote show met verschillende dj's.

Juni 2017

Uitbreiding van ons bedrijfspand

Het ondergedeelte van de loods was al van ons. Wat alleen nog ontbrak was, een ontvangstruimte. Het bovengedeelte van de loods biedt hier de mogelijkheid voor.
Waar we de voorgaande jaren nog alleen thuis kwamen bij onze klanten, kunnen we jullie nu ook ontvangen bij ons. Onder het genot van een koud of warm drankje heten we jullie graag welkom!

Januari 2018

Borden voor routebegeleiding

Vanaf de hoofdweg naar ons bedrijf is voor sommige klanten een hele opgave. Hiervoor hebben we borden laten plaatsen om ons bedrijf makkelijker te vinden. 

Ontwerpbureau The Mind Office heeft de borden ontworpen en geleverd.

Februari 2018

3e editie bevrijdingsfestival

Bijna 80.000 bezoekers over de gehele dag op het malieveld. Dankzij de ijzersterke programmering, het mooie weer en de vrije zaterdag wisten mensen het festival massaal te vinden. Dit jaar kregen we de de mogelijkheid tot een open stage met een overkapping. Geen in- of uitgang, geen max. aantal bezoekers, gewoon lekker open.

Mei 2018

Nieuwe RGBW - Led pilaren

Een goede dj bij je bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of schoolfeest is belangrijk. Maar verlichting zorgt voor een mooie sfeervolle uitstraling. We hebben 4 mooie zuilen aangeschaft. Deze zit standaard bij de XL show maar kun je natuurlijk ook extra huren voor de standaard show.

September 2019

Barbecue

Wat mag er niet ontbreken bij een heerlijke zomerse dag? Juist ! Een barbecue:
Wij besloten om een complete barbecue met koelkast op wielen te bouwen.

Het geheel wordt gebracht op locatie (binnen 50km heen en weer, geen reiskosten) en is te huren voor €95,- ex btw incl gas!

Mei 2019
Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan