Bruiloft

Bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie deze prachtige dag afsluiten met een spetterend feest? Zoeken jullie een partij die de stijl en smaak van jullie perfect kan weergeven? Wij maken het onvergetelijk. Wij verzorgen wekelijks bruiloften en weten met aankleding, licht en geluid de perfecte sfeer te creëren. Vooraf worden alle wensen uitgebreid besproken. 

Wanneer u naast een DJ ook een MC boekt, heeft dit verschillende voordelen. Zo is de MC het aanspreekpunt en kunnen verzoeknummers bij hem worden aangevraagd. Daarnaast heeft de MC veel contact met het publiek en geeft hij het feest een extra dosis energie. Ook wanneer er bijvoorbeeld een kring gemaakt moet worden voor een dans of sketches, zorgt de MC dat dit soepel verloopt. 

De aanwezigheid van een MC wordt bij het boeken van onze diensten aangegeven.

Hieronder vind je de type shows waar wij regelmatig gebruik van maken. Zo kun je alvast een berekening maken en deze in je begroting meenemen. 
We hebben een selectie gemaakt tot 150 personen. Hebben jullie meer feestgangers, dan hebben we ook shows voor grotere partijen. Neem hiervoor contact met ons op.


(al onze prijzen zijn per uur en ex. 9% BTW)

Bekijk onze shows

Kies wat bij jou past!

Er een extra feestje van maken?

Bekijk de extra's

Maak kennis met ons gedreven team

Bekijk ons team

Let's Make Your Party Legendary

Neem contact op

Benieuwd wat voor spektakel wij van jouw feest of partij kunnen maken? 

Neem dan contact met ons op voor een gesprek of een vrijblijvende offerte.
Zelfs met een (reëel) klein budget is er meer mogelijk dan je denkt!


NEEM CONTACT OP Vraag offerte aan